Libers lagtextsamling för juridiska grundkurser - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Oct 17, 2019
  • Published: 20.01.2019
  • Views: 32

Introduction

Boken är en samling lagar för juridiska introduktions- och översiktskurser. Läs mer Den är framför allt framtagen för att passa kurser där boken Civilrätt är kurslitteratur, men fungerar utmärkt...

read more

Details of Libers lagtextsamling för juridiska grundkurser

Original Title
Libers lagtextsamling för juridiska grundkurser
ISBN13
9789147111770
Edition Format
Paperback
Number of Pages
376 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Boken är en samling lagar för juridiska introduktions- och översiktskurser. Läs mer Den är framför allt framtagen för att passa kurser där boken Civilrätt är kurslitteratur, men fungerar utmärkt för alla introduktionskurser, oavsett val av huvudbok. Lagtextsamlingen är indelad i rättsområden: Grundlagar Immaterialrätt Skadeståndsrätt Avtalsrätt Fastighetsrätt Familjerätt Köprät Boken är en samling lagar för juridiska introduktions- och översiktskurser.

Läs mer Den är framför allt framtagen för att passa kurser där boken Civilrätt är kurslitteratur, men fungerar utmärkt för alla introduktionskurser, oavsett val av huvudbok. Lagtextsamlingen är indelad i rättsområden: Grundlagar Immaterialrätt Skadeståndsrätt Avtalsrätt Fastighetsrätt Familjerätt Köprätt Fordringar Straffrätt Sakrätt Associationsrätt Processrätt Exekutionsrätt Arbetsrätt Förvaltningsrätt Många av lagarna återges i sin helhet, men vissa utgörs av utdrag för att skapa en så lätthanterlig och koncentrerad lagtextsamling som möjligt. I denna andra upplaga har lagtexten uppdaterats och kompletterats efter användarnas önskemål.

Om författarna Mats Persson (red.) är lärare vid juridiska institutionen, Handelshögskolan, Göteborgs universitet och har mångårig erfarenhet av undervisning i grundläggande civilrätt.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
libers_lagtextsamling_juridiska_grundkurser.pdf
libers_lagtextsamling_juridiska_grundkurser.epub
libers_lagtextsamling_juridiska_grundkurser_all.zip