Leven aan de zijlijn - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Feb 28, 2020
  • Published: 15.01.2019
  • Views: 98

Introduction

OVER HET BOEK Traumapsycholoog Erik De Soir begeleidt al vele jaren mensen die aan de zijlijn van het leven terechtkomen door een groot verlies of trauma. Zijn ervaring leert dat meditatie een...

read more

Details of Leven aan de zijlijn

Original Title
Leven aan de zijlijn
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
160 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Leven aan de zijlijn

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

OVER HET BOEK Traumapsycholoog Erik De Soir begeleidt al vele jaren mensen die aan de zijlijn van het leven terechtkomen door een groot verlies of trauma. Zijn ervaring leert dat meditatie een verrijkende aanvulling kan zijn op traditionele vormen van rouwtherapie. Aan de hand van achttien meditaties, gebaseerd op kernbegrippen als sereniteit, regelmaat, eenvoud, vasthoudend OVER HET BOEK Traumapsycholoog Erik De Soir begeleidt al vele jaren mensen die aan de zijlijn van het leven terechtkomen door een groot verlies of trauma.

Zijn ervaring leert dat meditatie een verrijkende aanvulling kan zijn op traditionele vormen van rouwtherapie. Aan de hand van achttien meditaties, gebaseerd op kernbegrippen als sereniteit, regelmaat, eenvoud, vasthoudendheid en eerlijkheid, toont hij in dit inspirerende boek hoe omgaan met verlies en trauma op vele verschillende manieren kan. 3 TIPS BIJ TRAUMA & VERLIES Spreek over overlevers, niet over slachtoffers.

Mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, worden al te vaak al slachtoffer gezien. Door ze als overlever te benaderen, maar je de veerkracht in hen wakker. Kleine, op het eerste gezicht onschuldige zaken – zoals de confrontatie met beelden van geweld in het journaal, een oorlogsfilm of zelfs een vuurtje in de tuin van de buurman - kunnen herinneringen aan een traumatische ervaring triggeren.

Wees hier alert voor. Een trauma verwerken is een werk van lange adem. Geef de mensen die tijd, en blijf hen nabij.

OVER : ERIK DE SOIR Erik De Soir is crisispsycholoog en psychotraumatherapeut. Hij verricht onderzoekswerk naar de effecten van acute en chronische traumatisering en doceert aan binnenlandse en buitenlandse universiteiten. Hij verleende psychologische opvang en begeleiding aan de getroffenen van verkeersongevallen, collectieve urgenties en oorlogssituaties.

Hij treedt vaak op als expert in de media en publiceerde eerder een aantal sterk gewaardeerde boeken voor professionele hulpverleners.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
leven_zijlijn.pdf
leven_zijlijn.epub
leven_zijlijn_all.zip