Lainaa vain - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Aug 18, 2019
  • Published: 10.02.2019
  • Views: 27
    • Tags:

Introduction

Aina kun tulee vaikeaa, lopeta ajatteleminen. Huomiseen päivään vain ja lapselle leipää pöytään. Eeva opiskelee tuomariksi Helsingissä.Taakse on jäänyt arkinen aherrus Anja-tädin Katajabaarissa...

read more

Details of Lainaa vain

Original Title
Lainaa vain
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
240 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Aina kun tulee vaikeaa, lopeta ajatteleminen. Huomiseen päivään vain ja lapselle leipää pöytään. Eeva opiskelee tuomariksi Helsingissä.

Taakse on jäänyt arkinen aherrus Anja-tädin Katajabaarissa Visulahden Shellillä, ikuinen kuittikoulu ja elämän valttikortteja jankkaava jukeboksi. Tulevaisuus menee kerralla uusiksi, kun kotipuolesta löytyy ihana Sakari, maailmantuskaa kärsi Aina kun tulee vaikeaa, lopeta ajatteleminen. Huomiseen päivään vain ja lapselle leipää pöytään.

Eeva opiskelee tuomariksi Helsingissä. Taakse on jäänyt arkinen aherrus Anja-tädin Katajabaarissa Visulahden Shellillä, ikuinen kuittikoulu ja elämän valttikortteja jankkaava jukeboksi. Tulevaisuus menee kerralla uusiksi, kun kotipuolesta löytyy ihana Sakari, maailmantuskaa kärsivä käsityöläinen.

Eeva hullaantuu ja haluaa koko paketin: miehen, talon ja perheen, ja sen hän myös saa. Kaikella on kuitenkin hintansa. Marja Björk kuvaa toiveet täyttävän elämän muuttumista taisteluksi ja rakkauden muuttumista velvollisuudeksi.

Eevan tarina kasvaa voimakkaaksi kuvaukseksi 90-luvun alun Suomesta.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
lainaa_vain.pdf
lainaa_vain.epub
lainaa_vain_all.zip