Kun koulu ei tajua - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Oct 24, 2019
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 50

Introduction

Koulu on aina ymmärtänyt heitä, jotka istuvat hiljaa ja oppivat niin parhaiten. Heitä on kuitenkin luokassa vain osa. Nyt on aika muidenkin saada puheenvuoro.On liikkumalla oppijoita, käsillä...

read more

Details of Kun koulu ei tajua

Original Title
Kun koulu ei tajua
Edition Format
ebook
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Koulu on aina ymmärtänyt heitä, jotka istuvat hiljaa ja oppivat niin parhaiten. Heitä on kuitenkin luokassa vain osa. Nyt on aika muidenkin saada puheenvuoro.

On liikkumalla oppijoita, käsillä tekijöitä, erityisherkkiä, nopeita tyyppejä, hitaita lapsia, niitä, joiden ajatukset ovat kodin ongelmissa, lahjakkaita. Jokainen oppii eri tavalla. Miten kävi niiden, joille koulu oli Koulu on aina ymmärtänyt heitä, jotka istuvat hiljaa ja oppivat niin parhaiten.

Heitä on kuitenkin luokassa vain osa. Nyt on aika muidenkin saada puheenvuoro. On liikkumalla oppijoita, käsillä tekijöitä, erityisherkkiä, nopeita tyyppejä, hitaita lapsia, niitä, joiden ajatukset ovat kodin ongelmissa, lahjakkaita.

Jokainen oppii eri tavalla. Miten kävi niiden, joille koulu oli painajainen, välttämätön paha tai ajanhukkaa? Miten rämmitään läpi suomalaisen koulun, ja minkä jäljen se ihmiseen jättää?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
koulu_tajua.pdf
koulu_tajua.epub
koulu_tajua_all.zip