Krigen indeni - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jan 24, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 123

Introduction

DR-korrespondent Matilde Kimers stærke og vedkommende beretning fra et blodigt Ukraine. Krigen indeni handler om krigens kaos, om at ryste af skræk, besvime af udmattelse, kaste op af væmmelse – og...

read more

Details of Krigen indeni

Original Title
Krigen indeni
Number of Pages
320 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Krigen indeni

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

DR-korrespondent Matilde Kimers stærke og vedkommende beretning fra et blodigt Ukraine. Krigen indeni handler om krigens kaos, om at ryste af skræk, besvime af udmattelse, kaste op af væmmelse – og om de øjeblikke af menneskelig kærlighed, taknemmelighed og forbrødring, der også er en del af krigens væsen. Ingen danske journalister har tilbragt så meget tid i Ukraine for at DR-korrespondent Matilde Kimers stærke og vedkommende beretning fra et blodigt Ukraine.

Krigen indeni handler om krigens kaos, om at ryste af skræk, besvime af udmattelse, kaste op af væmmelse – og om de øjeblikke af menneskelig kærlighed, taknemmelighed og forbrødring, der også er en del af krigens væsen. Ingen danske journalister har tilbragt så meget tid i Ukraine for at dække revolutionen og den efterfølgende krig som DR's Ruslandskorrespondent Matilde Kimer. I Krigen indeni tegner hun på baggrund af de store politiske linjer et stærkt portræt af en række menneskelige skæbner i en konflikt, der ikke kun berører ukrainerne og russerne, men hele Europa.

Krigen indeni tager sit udspring i de fredelige studenterprotester, der i løbet af nogle måneder i 2013-2014 udviklede sig til blodige gadekampe i den ukrainske hovedstad Kiev. En revolution ført an af de ukrainere, der ønsker en løsrivelse fra den russiske dominans, som har sat dybe spor i deres historie, sprog og selvforståelse. Bogen følger den ukrainske husmor Anya, der lever af at sælge billig parfume, men som i kølvandet af revolutionen finder en ny livsmission: at hjælpe de ukrainske soldater.

Den fortæller også om den 19-årige nationalistiske jurastuderende Bogdan, der eft er gadekampene i Kiev får så meget smag for blod, at han få måneder senere står i en af frontlinjens skyttegrave som del af en frivillig milits. Desuden kommer man som læser helt tæt på den danske journalists arbejde som krigsreporter, men også på hendes personlige rejse ind i en krig, der får hendes familie og børn i Danmark til at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor hun er parat til at sætte sit eget liv på spil for at dække den. Bogen er en barsk og vedkommende beretning, der også indeholder stærke billeder af bl.a. fotograf Lau Svensson og Matilde Kimer selv.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
krigen_indeni.pdf
krigen_indeni.epub
krigen_indeni_all.zip