Kotitekoisen poikabändin alkeet - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Mar 09, 2021
  • Published: 08.01.2019
  • Views: 156

Introduction

15-vuotias Rene Kolppanen on selvinnyt yläkoulusta noudattamalla isoveljensä sääntöjä: "A) Älä tee itsestäsi numeroa. B) Ole huomaamaton. C) Ole keskiverto.D) Älä rakastu koulun kauneimpiin...

read more

Details of Kotitekoisen poikabändin alkeet

Original Title
Kotitekoisen poikabändin alkeet
Edition Format
Paperback
Number of Pages
203 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Kotitekoisen poikabändin alkeet

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

15-vuotias Rene Kolppanen on selvinnyt yläkoulusta noudattamalla isoveljensä sääntöjä: "A) Älä tee itsestäsi numeroa. B) Ole huomaamaton. C) Ole keskiverto.

D) Älä rakastu koulun kauneimpiin tyttöihin". Pian Rene voi jättää taakseen koulun, kylän ja ihmiset. Kuka nyt haluaisi jäädä Kiukaisille?

Siellä ei tapahdu mitään, eikä tule koskaan tapahtumaankaan. Kukaan kuuluisa ei 15-vuotias Rene Kolppanen on selvinnyt yläkoulusta noudattamalla isoveljensä sääntöjä: "A) Älä tee itsestäsi numeroa. B) Ole huomaamaton.

C) Ole keskiverto. D) Älä rakastu koulun kauneimpiin tyttöihin". Pian Rene voi jättää taakseen koulun, kylän ja ihmiset.

Kuka nyt haluaisi jäädä Kiukaisille? Siellä ei tapahdu mitään, eikä tule koskaan tapahtumaankaan. Kukaan kuuluisa ei ole koskaan tullut Kiukaisilta.

Mutta juuri kun maali häämöttää, Rene alkaa epäillä. Onko vaatimattomuus ja näkymättömyys sittenkään minkään väärti? Kolme kuukautta ennen koulun loppua Rene saa hullun idean.

Jos kerran tähdet eivät tule heidän luokseen, heidän pitää mennä niiden luokse. Tai tarkemmin ottaen heidän pitää itse ryhtyä sellaisiksi. Poikabändiksi.

Koulun kaunein tyttökin alkaa pitää paikallista poikabändiä, jos nyt ei maailman siisteimpänä, niin ainakin hyvänä vitsinä. Mutta mikä alkaa heittona (coverbiisit, taustanauhat, hauska koreografia ja rutkasti itseironiaa), muuttuu pian oikeaksi yritykseksi. Rene saa huomata että joskus elämässä kannattaa uskaltaa.

Vai kannattaako? Kotitekoisen poikabändin alkeet on hurmaava kasvutarina, johon on salavihkaa lisätty mausteeksi nerokkaita juonenkäänteitä, pettämätöntä sarkasmia ja aitoa nuoruudenvimmaa.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
kotitekoisen_poikab_ndin_alkeet.pdf
kotitekoisen_poikab_ndin_alkeet.epub
kotitekoisen_poikab_ndin_alkeet_all.zip