Kind van Ibiza - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Sep 22, 2019
  • Published: 14.01.2019
  • Views: 45

Introduction

Ibiza, de jaren tachtig. Aan het begin van het techno- en ecstasytijdperk ziet een eenzame tiener haar wereld in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Marianne, geboren en opgegroeid op Ibiza als...

read more

Details of Kind van Ibiza

Original Title
Kind van Ibiza
Edition Format
ebook
Number of Pages
320 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Ibiza, de jaren tachtig. Aan het begin van het techno- en ecstasytijdperk ziet een eenzame tiener haar wereld in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Marianne, geboren en opgegroeid op Ibiza als dochter van een hippiemoeder en een drugs dealende vader, doet haar best om haar leven weer op de rails te krijgen.

Haar vader zit een gevangenisstraf uit en met haar moeder heeft Ibiza, de jaren tachtig. Aan het begin van het techno- en ecstasytijdperk ziet een eenzame tiener haar wereld in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Marianne, geboren en opgegroeid op Ibiza als dochter van een hippiemoeder en een drugs dealende vader, doet haar best om haar leven weer op de rails te krijgen.

Haar vader zit een gevangenisstraf uit en met haar moeder heeft ze een moeizaam contact. Als ze op een regenachtige middag motorpech heeft, krijgt ze een lift van een agent van de gevreesde en gehate Guardia Civil. Marianne raakt door hem gefascineerd.

Terwijl haar vaders villa wordt ontmanteld en haar moeder steeds onredelijker wordt, neemt haar fascinatie obsessieve vormen aan. In een waas van alcohol en drugs dreigt ze niet alleen zichzelf, maar ook de mensen in haar omgeving naar de rand van de afgrond te jagen. KIND VAN IBIZA is een roman over obsessie en de zoektocht naar ouderlijke liefde, een thuis, een vaderland.

Met op de achtergrond het eiland, zoals alleen zij die daar zijn geboren of er lange tijd hebben gewoond, het kennen - het échte, bizarre, wonderschone, levensgevaarlijke Ibiza.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
kind_ibiza.pdf
kind_ibiza.epub
kind_ibiza_all.zip