Kan jeg bli med deg hjem - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Sep 28, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 161

Introduction

En sekstenårig jente sniker seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og er usikker på om hun liker det. En mann er i Sør-Amerika med sin kone for å hente adoptere en gutt,...

read more

Details of Kan jeg bli med deg hjem

Original Title
Kan jeg bli med deg hjem
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
117 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Kan jeg bli med deg hjem

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

En sekstenårig jente sniker seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og er usikker på om hun liker det. En mann er i Sør-Amerika med sin kone for å hente adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente.

De ni novellene i "Kan jeg bli med deg hjem" handler alle om mennesker i oppbrudd – fra vennskap, ekteskap eller kjæresteforhold. En sekstenårig jente sniker seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og er usikker på om hun liker det.

En mann er i Sør-Amerika med sin kone for å hente adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente. De ni novellene i "Kan jeg bli med deg hjem" handler alle om mennesker i oppbrudd – fra vennskap, ekteskap eller kjæresteforhold. Mange av dem beveger seg akkurat på grensen mellom skamløshet og overtramp.

Og alle klamrer de seg til tanken på at det finnes noe som er større enn det de forlater. Dette er Marie Auberts debutbok. Omtalen er utarbeidet av Bibliotekssentralen


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
hjem.pdf
hjem.epub
hjem_all.zip