Jesi online? - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Sep 19, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 203

Introduction

„Iako više ne pripadam "curkama" kojima Marijana posvećuje knjigu, s radošću sam je iščitala. Da vidim kako mlađe "supatnice, a ne suparnice" žive. One koje melje svakodnevica,...

read more

Details of Jesi online?

Original Title
Jesi online?
Edition Format
Paperback
Number of Pages
456 pages
Book Language
Croatian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Jesi online?

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

„Iako više ne pripadam "curkama" kojima Marijana posvećuje knjigu, s radošću sam je iščitala. Da vidim kako mlađe "supatnice, a ne suparnice" žive. One koje melje svakodnevica, voze na nekoliko kolosijeka i jedna su drugoj potpora, makar virtualna.

Iako bih za junakinje vjerojatno bila okamina jer nisam na društvenim mrežama i ne uživam u izmjeni rečenica u virtualnom pros „Iako više ne pripadam "curkama" kojima Marijana posvećuje knjigu, s radošću sam je iščitala. Da vidim kako mlađe "supatnice, a ne suparnice" žive. One koje melje svakodnevica, voze na nekoliko kolosijeka i jedna su drugoj potpora, makar virtualna.

Iako bih za junakinje vjerojatno bila okamina jer nisam na društvenim mrežama i ne uživam u izmjeni rečenica u virtualnom prostoru, one vode bitke koje su znane svim ženama. Stereotipi, društvene uloge, očekivanja okoline, imperativi, prioriteti - i onda u toj lavini, negdje i napokon, iskopati sebe. A ja sam, čitajući, u svakoj od junakinja pokušala otkriti autoricu, njezine autobiografske elemente.

Trebat će mi ipak i obavijesni razgovor uživo, a Marijana koju znam je i u ovoj knjizi - brza, duhovita, izravna". - Daniela Trbović „Marijana Perinić i ovom svojom knjigom dokazuje da se podjednako dobro snalazi na sceni, pred zainteresiranom publikom, kao i pred naizgled nezainteresiranim, bijelim papirom (ekranom) koji uspješno pretvara u zabavno i uzbudljivo štivo. Dubine i širine ženskih duša rastvaraju se pred čitateljem u moru zabavne komunikacije koja se odvija preko raznih mobilnih aplikacija.

Mahom su to žene u prvoj zrelosti koje same sebe traže i nalaze, a time definiraju i vlastite ljubavne prohtjeve i apetite. Ako je svojedobno Candace Bushnell otvorila svoje knjige svijestima prezaposlenih žena iz metropole, Marijana Perinić čini to isto, no na domaćem terenu, obogaćeno aromom vlastitog južnjačkog podrijetla i neiscrpnim smislom za humor". - Milana Vuković Runjić


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
jesi_online.pdf
jesi_online.epub
jesi_online_all.zip