Jerome K. Jerome Bloks, nr. 25: Aïna - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Aug 05, 2020
  • Published: 23.01.2019
  • Views: 100

Introduction

Soms spelen grote drama's zich vlak onder onze neusaf, om de hoek van de straat. Soms, met een beetjegeluk, spelen die drama's zich vlak onder de neus van de beroemde privédetective...

read more

Details of Jerome K. Jerome Bloks, nr. 25: Aïna

Original Title
Jerome K. Jerome Bloks, nr. 25: Aïna
Edition Format
Paperback
Number of Pages
56 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Jerome K. Jerome Bloks, nr. 25: Aïna

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Soms spelen grote drama's zich vlak onder onze neusaf, om de hoek van de straat. Soms, met een beetjegeluk, spelen die drama's zich vlak onder de neus van de beroemde privédetective Jerome K. Jerome Bloks af.

Dat is het geval voor de jonge Aïna die in de straten van Parijs achterna gezeten wordt door een kolossale lijfwacht. Het lot voert haar de kruidenierszaak van Burhan Soms spelen grote drama's zich vlak onder onze neusaf, om de hoek van de straat. Soms, met een beetjegeluk, spelen die drama's zich vlak onder de neus van de beroemde privédetective Jerome K.

Jerome Bloks af. Dat is het geval voor de jonge Aïna die in de straten van Parijs achterna gezeten wordt door een kolossale lijfwacht. Het lot voert haar de kruidenierszaak van Burhan binnen, die meteen zijn vriend Jerome verwittigt.

Aïna vlucht verder naar de kerk van vader Arthur, die zich tussen haar en haar aanvaller zet en haar asiel biedt. Maar de jonge vrouw spreekt enkel Swahili en veel meer dan dat ze erg bang is, komen we niet te weten. Tot vader Arthur enkele uren later het bezoek krijgt van kerels die zich uitgeven voorhaar werkgever en het meisje met bruut geweld weer meenemen.

De auto's waarmee ze wegscheuren, hebben diplomatieke nummerplaten... Een nieuwe zaak voor een van de meest iconisch stripdetectives. Een zaak waarin Jerome K.

Bloks geconfronteerd wordt met moderne slavernij in het hart van de hoogste politieke echelons.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
jerome_._jerome_bloks.pdf
jerome_._jerome_bloks.epub
jerome_._jerome_bloks_all.zip