Jennas första - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Jan 18, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 138

Introduction

Äntligen en ny serie för mellanåldern av Pernilla Gesén! Har du någonsin känt dig så ensam att du tror att du ska falla ner i ett svart hål? Har du en förälder som du hatar?En idiot i din klass som...

read more

Details of Jennas första

Original Title
Jennas första
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
188 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Jennas första

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Äntligen en ny serie för mellanåldern av Pernilla Gesén! Har du någonsin känt dig så ensam att du tror att du ska falla ner i ett svart hål? Har du en förälder som du hatar?

En idiot i din klass som gör allt för att förstöra ditt liv? Är du skitful? (Även om en del vuxna säger: Du som är så fin!

De ljuger sämre än en kossa går på lina.) Har du glömt bort hur du gjorde när d Äntligen en ny serie för mellanåldern av Pernilla Gesén! Har du någonsin känt dig så ensam att du tror att du ska falla ner i ett svart hål? Har du en förälder som du hatar?

En idiot i din klass som gör allt för att förstöra ditt liv? Är du skitful? (Även om en del vuxna säger: Du som är så fin!

De ljuger sämre än en kossa går på lina.) Har du glömt bort hur du gjorde när du lekte, men känner dig inte alls som en fjortis? Då är du en av de utvalda. Tolvåriga Jenna skriver dagbok, men bara för utvalda.

En del av den handlar om hennes familj: mamma egoist, pappa snäll och lillebror finast i världen. Allt börjar med att mamma reser långt bort och Jenna blir kvar med en ledsen pappa och en lillebror som behöver kärlek. Men Jenna tänker verkligen inte deppa hela hösten, det är inte mamma värd.

Jennas första är proppfull av viktiga bokstäver som bildar angelägna meningar om sjukt betydelsefulla händelser. Men det viktigaste av allt är nog att Jenna övertalar sina kompisar att starta ett thrash metal-band som kommer att spela brallorna av Vanessa dum i huvudet och dessutom få Jennas mamma att fatta att hon inte vill lämna sin dotter. Sammanfattningsvis har Pernilla Gesén ännu en gång lyckats skapa en karaktär som man tar till sitt hjärta och vill läsa mer om.

BTJ-häftet nr 15, 2016. Lekrör Anna Wilner PinterestTwitter


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
jennas_rsta.pdf
jennas_rsta.epub
jennas_rsta_all.zip