Jeg er Frankenstein - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Jul 06, 2020
  • Published: 16.01.2019
  • Views: 97

Introduction

En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt. Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret.Hans krop er...

read more

Details of Jeg er Frankenstein

Original Title
Jeg er Frankenstein
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
72 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Jeg er Frankenstein

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt. Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret.

Hans krop er fyldt med ar, og i hans brystkasse sidder en mærkelig metaltingest med knapper. Frank er blevet forvandlet til Frankensteins monster. Men hvem har gjort det mod ham?

Og hvorfor? En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt.

Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret. Hans krop er fyldt med ar, og i hans brystkasse sidder en mærkelig metaltingest med knapper. Frank er blevet forvandlet til Frankensteins monster.

Men hvem har gjort det mod ham? Og hvorfor? Frank er fast besluttet på at få hævn og lidt efter lidt finder han ud af, at det hele drejer sig om den forskning, hans far bedrev før sin død.

Men det er ikke så let at finde hoved og hale i det hele. Hvem kan Frank stole på? Og hvem er kun ude på at udnytte ham?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
frankenstein.pdf
frankenstein.epub
frankenstein_all.zip