Jeg er Frankenstein - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Nov 21, 2019
  • Published: 16.01.2019
  • Views: 59

Introduction

En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt. Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret.Hans krop er...

read more

Details of Jeg er Frankenstein

Original Title
Jeg er Frankenstein
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
72 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt. Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret.

Hans krop er fyldt med ar, og i hans brystkasse sidder en mærkelig metaltingest med knapper. Frank er blevet forvandlet til Frankensteins monster. Men hvem har gjort det mod ham?

Og hvorfor? En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt.

Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret. Hans krop er fyldt med ar, og i hans brystkasse sidder en mærkelig metaltingest med knapper. Frank er blevet forvandlet til Frankensteins monster.

Men hvem har gjort det mod ham? Og hvorfor? Frank er fast besluttet på at få hævn og lidt efter lidt finder han ud af, at det hele drejer sig om den forskning, hans far bedrev før sin død.

Men det er ikke så let at finde hoved og hale i det hele. Hvem kan Frank stole på? Og hvem er kun ude på at udnytte ham?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
frankenstein.pdf
frankenstein.epub
frankenstein_all.zip