Jag var precis som du - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Mar 04, 2021
  • Published: 07.01.2019
  • Views: 154

Introduction

En dag när Negra är elva år står en pojke på skolgården och stirrar henne in i ögonen. "Din pappa ska bli den förste som får en kula i pannan", säger han. Den våren blåser det upp till...

read more

Details of Jag var precis som du

Original Title
Jag var precis som du
First Published
2016 year
Edition Format
ebook
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Jag var precis som du

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

En dag när Negra är elva år står en pojke på skolgården och stirrar henne in i ögonen. "Din pappa ska bli den förste som får en kula i pannan", säger han. Den våren blåser det upp till storm i den jugoslaviska republik där Negra levt hela sitt liv.

Skolgården täcks av nationalistiskt klotter. Föräldrar viskar om krig när de tror att barnen sover. Och snart, innan det ens bl En dag när Negra är elva år står en pojke på skolgården och stirrar henne in i ögonen.

"Din pappa ska bli den förste som får en kula i pannan", säger han. Den våren blåser det upp till storm i den jugoslaviska republik där Negra levt hela sitt liv. Skolgården täcks av nationalistiskt klotter.

Föräldrar viskar om krig när de tror att barnen sover. Och snart, innan det ens blivit sommar, sätts även Negra på en buss och ser hela sitt liv försvinna i bakrutan. Jag var precis som du är en personlig berättelse om ett barns väg från tryggheten i byn till ett liv långt borta.

Det är en resa förbi vägspärrar och beväpnade män, där en svettig barnhand håller hårt i 50 skrynkliga tyska D-mark. Det är ett liv av väntan, oro och matpaket från Röda korset. Och till sist en lång bussresa till ett land i norr, där alla äter knäckebröd och där man ändå inte ska stanna.

Eller?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
precis.pdf
precis.epub
precis_all.zip