Intelighenția basarabeană azi: interviuri, discuții, polemici despre Basarabia de ieri și de azi - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Sep 27, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 187

Introduction

Cu timpul începuse să se subţieze puțin în anumite locuri, să cedeze, să se destrame. Ai mei însă cu multă migală îl cârpeau. La început mai atent, ca să nu se observe, după care, când el începuse...

read more

Details of Intelighenția basarabeană azi: interviuri, discuții, polemici despre Basarabia de ieri și de azi

Original Title
Intelighenția basarabeană azi: interviuri, discuții, polemici despre Basarabia de ieri și de azi
ISBN13
9789975860949
Edition Format
Paperback
Number of Pages
376 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Intelighenția basarabeană azi: interviuri, discuții, polemici despre Basarabia de ieri și de azi

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Cu timpul începuse să se subţieze puțin în anumite locuri, să cedeze, să se destrame. Ai mei însă cu multă migală îl cârpeau. La început mai atent, ca să nu se observe, după care, când el începuse să se destrame și să aibă găuri ca niște răni tot mai pronunţate, cârpelile au început să fie tot mai mari și mai vizibile.

După o vreme, nici trandafirii roșii ca focul pe funda Cu timpul începuse să se subţieze puțin în anumite locuri, să cedeze, să se destrame. Ai mei însă cu multă migală îl cârpeau. La început mai atent, ca să nu se observe, după care, când el începuse să se destrame și să aibă găuri ca niște răni tot mai pronunţate, cârpelile au început să fie tot mai mari și mai vizibile.

După o vreme, nici trandafirii roșii ca focul pe fundal negru ca tăciunele nu mai erau trandafiri. Erau mai degrabă ca niște pete de sânge pe corpul negru al covorului. Roșu pe negru, așa mi-a rămas în memorie.

Iar dacă te uiţi mai atent, el mai are și multe pete de verde și galben. Dar roșul pe negru domină. Covorul, chiar și în forma lui actuală, rezistă.

Da, el este descusut pe margini, cârpit în multe locuri, subţiat de atâta călcat în picioare, însă ţesătura lui de bază încă rezistă. Istoria acestui covor este cumva și istoria metaforică a Basarabiei, a familiei mele extinse, a locului din care vin. Vasile Ernu


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
intelighen_basarabean_interviuri_discu.pdf
intelighen_basarabean_interviuri_discu.epub
intelighen_basarabean_interviuri_discu_all.zip