Ik wil de hemel en ik wil de straat - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Sep 22, 2019
  • Published: 06.01.2019
  • Views: 35

Introduction

‘Waarom bent u begonnen met schrijven? Hebt u zich al die tijd niet vergist?' Dit is de onderliggende, nogal lapidaire vraag die Gruwez zich in dit boek stelt. Het leidt hem niet alleen tot...

read more

Details of Ik wil de hemel en ik wil de straat

Original Title
Ik wil de hemel en ik wil de straat
Edition Format
Kindle Edition
Number of Pages
294 pages
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

‘Waarom bent u begonnen met schrijven? Hebt u zich al die tijd niet vergist?' Dit is de onderliggende, nogal lapidaire vraag die Gruwez zich in dit boek stelt. Het leidt hem niet alleen tot bespiegelingen over zijn eigen poëzie, maar ook over die van talloze anderen: van Herman de Coninck en Leonard Cohen tot Hester Knibbe, Menno Wigman en Miriam Van hee.

In dit werk zijn ‘Waarom bent u begonnen met schrijven? Hebt u zich al die tijd niet vergist?' Dit is de onderliggende, nogal lapidaire vraag die Gruwez zich in dit boek stelt. Het leidt hem niet alleen tot bespiegelingen over zijn eigen poëzie, maar ook over die van talloze anderen: van Herman de Coninck en Leonard Cohen tot Hester Knibbe, Menno Wigman en Miriam Van hee.

In dit werk zijn allerlei kruisbestuivingen te vinden met onder meer de wereld van de kunst, de muziek en het proza. Zijn belangstelling behelst zowel het verhevene als het aardse: hij wil de hemel en hij wil de straat.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
hemel_straat.pdf
hemel_straat.epub
hemel_straat_all.zip