Äidit - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Nov 22, 2019
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 79

Introduction

Maria Rusko, ÄIDIT Kirja äitiyden vaatimuksista ja toiveista, joiden toteutuminen pelottaa. Tarina ohikiitävistä ilonhetkistä ja sisintä raastavista tunteista, joista jokainen vanhempi tai...

read more

Details of Äidit

Original Title
Äidit
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
174 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Maria Rusko, ÄIDIT Kirja äitiyden vaatimuksista ja toiveista, joiden toteutuminen pelottaa. Tarina ohikiitävistä ilonhetkistä ja sisintä raastavista tunteista, joista jokainen vanhempi tai sellaiseksi haluava löytää palan itseään. Ella oli aina halunnut olla äiti.

Omaansa parempi. Sellainen joka paistaisi pullaa ja letittäisi tukkaa. Ei sellainen, joka vain tekisi töitä ja j Maria Rusko, ÄIDIT Kirja äitiyden vaatimuksista ja toiveista, joiden toteutuminen pelottaa.

Tarina ohikiitävistä ilonhetkistä ja sisintä raastavista tunteista, joista jokainen vanhempi tai sellaiseksi haluava löytää palan itseään. Ella oli aina halunnut olla äiti. Omaansa parempi.

Sellainen joka paistaisi pullaa ja letittäisi tukkaa. Ei sellainen, joka vain tekisi töitä ja josta piti olla ylpeä. Mutta ei se sitten onnistunut.

Ei sen miehen kanssa. Eikä muutenkaan. Kunnes Anna, joka oli jo melkein unohtunut, sisko entisiltä ajoilta, antoi Ellalle uuden mahdollisuuden.

Oudon mahdollisuuden. Ja Ella sai itse päättää, halusiko oikeasti sitä, mitä oli aina luullut haluavansa.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
idit.pdf
idit.epub
idit_all.zip