Huojuvan talon salaisuus - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Dec 06, 2019
  • Published: 13.01.2019
  • Views: 55

Introduction

"He kääntyivät avarasta portista pihaan, jonka keskellä seisoi vihreä, puolitoistakerroksinen vanha talo. Maali seinissä oli lohkeillut ja puutarha villiintynyt. Muutama ikkuna oli rikki ja...

read more

Details of Huojuvan talon salaisuus

Original Title
Huojuvan talon salaisuus
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
96 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

"He kääntyivät avarasta portista pihaan, jonka keskellä seisoi vihreä, puolitoistakerroksinen vanha talo. Maali seinissä oli lohkeillut ja puutarha villiintynyt. Muutama ikkuna oli rikki ja levyillä peitetty.

Lapset huokaisivat ihastuneina". Kaksoset Jenni ja Aleksanteri elävät jännittäviä aikoja. Muutto äidin kanssa kaupungista vanhaan taloon merkitsee seikkailua.

Avuliaa "He kääntyivät avarasta portista pihaan, jonka keskellä seisoi vihreä, puolitoistakerroksinen vanha talo. Maali seinissä oli lohkeillut ja puutarha villiintynyt. Muutama ikkuna oli rikki ja levyillä peitetty.

Lapset huokaisivat ihastuneina". Kaksoset Jenni ja Aleksanteri elävät jännittäviä aikoja. Muutto äidin kanssa kaupungista vanhaan taloon merkitsee seikkailua.

Avuliaat ystävät auttavat perhettä talon korjaamisessa pikkuhiljaa asuttavaan kuntoon. Yllätyksiä sattuu melkein joka päivä, ja useimmiten ne vain naurattavat. Mutta on muutakin Miksi talo vaikuttaa äidistä tutulta?

Keitä ovat vanhan piirroksen esittämät lapset? Ja mitä ihmettä on piilotettu seinälautojen taakse? Kirjassa käsitellään suuria elämänmuutoksia, epätietoisuutta ja vakavaa sairautta, mutta silti päällimmäisenä on seikkailun tuntu ja ilo.

Koko pienellä perheellä on vahva luottamus siihen, että taivaan Isä vastaa rukouksiin ajallaan.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
huojuvan_talon_salaisuus.pdf
huojuvan_talon_salaisuus.epub
huojuvan_talon_salaisuus_all.zip