Historian käyttö ja väärinkäyttö - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, May 28, 2020
  • Published: 04.01.2019
  • Views: 92

Introduction

Historia koostuu tulkinnoista. Kuva omasta historiastamme on vuosikymmenten mittaan muuttunut, rajustikin. Tulkinnat heijastavat aikaansa, sen politiikkaa ja tavoitteita.Tulkinnoista on myös...

read more

Details of Historian käyttö ja väärinkäyttö

Original Title
Historian käyttö ja väärinkäyttö
ISBN13
9789522343574
Edition Format
Paperback
Number of Pages
350 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Historian käyttö ja väärinkäyttö

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Historia koostuu tulkinnoista. Kuva omasta historiastamme on vuosikymmenten mittaan muuttunut, rajustikin. Tulkinnat heijastavat aikaansa, sen politiikkaa ja tavoitteita.

Tulkinnoista on myös kysymys, kun esimerkiksi ihmettelemme, miksi Venäjä on nopeasti muuttunut yhteistyöhaluisesta maasta aggressiiviseksi haastajaksi. Ja mitä Unkarissa oikein tapahtuu? Tai miksi Yhdysval Historia koostuu tulkinnoista.

Kuva omasta historiastamme on vuosikymmenten mittaan muuttunut, rajustikin. Tulkinnat heijastavat aikaansa, sen politiikkaa ja tavoitteita. Tulkinnoista on myös kysymys, kun esimerkiksi ihmettelemme, miksi Venäjä on nopeasti muuttunut yhteistyöhaluisesta maasta aggressiiviseksi haastajaksi.

Ja mitä Unkarissa oikein tapahtuu? Tai miksi Yhdysvalloissa vielä tänäkin päivänä vedotaan siihen, mitä maan itsenäisyystaistelijat kirjeissään toisilleen kirjoittelivat 240 vuotta sitten? Tulkinnat tulevat vastaan myös, kun yritetään sovitella konfliktia ja välittää rauhaa.

Onko parempi koettaa sivuttaa vastapuolten erilaiset tulkinnat? Vai tulisiko lähteä niistä liikkeelle? Ja miten historioitsijat voisivat lähentää erilaisia historiankäsityksiä niin, että niitä ei enää käytettäisi konfliktien synnyttämiseen ja ylläpitämiseen?

Tässä kirjassa 16 diplomatian, politiikan ja historiantutkimuksen suomalaista ja ulkomaalaista ammattilaista käyvät läpi historian käyttöä ja väärinkäytöstä.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
historian_rink.pdf
historian_rink.epub
historian_rink_all.zip