Hiljaiset huvimajat - PDF free download eBook

Cover of Hiljaiset huvimajat
  • Verified: Mon, May 27, 2019
  • Published: 02.02.2019
  • Views: 12
    • Tags:

Introduction

Nuoria naisia historiallisten mullistusten pyörteissä. Eletään vuotta 1904. Tammerkoski on valjastettu teollisuuden käyttöön, ja kaupunkiin virtaa työväestöä ympäri maata.Tampereelle saapuu myös...

read more

Details of Hiljaiset huvimajat

Original Title
Hiljaiset huvimajat
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
448 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Nuoria naisia historiallisten mullistusten pyörteissä. Eletään vuotta 1904. Tammerkoski on valjastettu teollisuuden käyttöön, ja kaupunkiin virtaa työväestöä ympäri maata.

Tampereelle saapuu myös 19-vuotias Maria Manner, joka on juuri jäänyt orvoksi kauppiasvanhempiensa kuoltua veneonnettomuudessa. Kotikaupungissaan Lappeenrannassa Maria on viettänyt suojattua elämää, nyt hä Nuoria naisia historiallisten mullistusten pyörteissä. Eletään vuotta 1904.

Tammerkoski on valjastettu teollisuuden käyttöön, ja kaupunkiin virtaa työväestöä ympäri maata. Tampereelle saapuu myös 19-vuotias Maria Manner, joka on juuri jäänyt orvoksi kauppiasvanhempiensa kuoltua veneonnettomuudessa. Kotikaupungissaan Lappeenrannassa Maria on viettänyt suojattua elämää, nyt hän päätyy Näsijärven rannalle menestyneeseen maakauppakartanoon, jota nuori leski Martta Porras emännöi varmaotteisesti.

Portaan tiluksille on majoittunut kesäksi myös uittoporukka, jonka päällikön Ville Ekqvistin on vaikea saada silmiään irti nuoresta, tarmokkaasta emännästä. Samaan aikaan Sofia Friman työskentelee kutojana Finlaysonin tehtaalla. Työ on rankkaa, asunnot ahtaita ja huonokuntoisia, moni työtoveri kuolee ennen aikojaan.

Pian Sofia kiinnostuu nousevan työväenyhdistyksen toiminnasta.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
hiljaiset_huvimajat.pdf
hiljaiset_huvimajat.epub
hiljaiset_huvimajat_all.zip