Het Geneeskundig Proces: Klinisch Redeneren Van Klacht Naar Therapie - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jan 17, 2021
  • Published: 13.01.2019
  • Views: 128

Introduction

Dit boek leert de student klinisch redeneren om later als arts gezondheidsproblemen te kunnen diagnosticeren en behandelen. Daarvoor is kennis van klachten en ziekten nodig, maar ook van de...

read more

Details of Het Geneeskundig Proces: Klinisch Redeneren Van Klacht Naar Therapie

Original Title
Het Geneeskundig Proces: Klinisch Redeneren Van Klacht Naar Therapie
ISBN13
9789036810913
Edition Format
Hardcover
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Het Geneeskundig Proces: Klinisch Redeneren Van Klacht Naar Therapie

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Dit boek leert de student klinisch redeneren om later als arts gezondheidsproblemen te kunnen diagnosticeren en behandelen. Daarvoor is kennis van klachten en ziekten nodig, maar ook van de achtergronden van het diagnostisch en het therapeutisch proces. Het Raamplan 2009, een gemeenschappelijk document van alle medische faculteiten in Nederland, beschrijft de eindtermen wa Dit boek leert de student klinisch redeneren om later als arts gezondheidsproblemen te kunnen diagnosticeren en behandelen.

Daarvoor is kennis van klachten en ziekten nodig, maar ook van de achtergronden van het diagnostisch en het therapeutisch proces. Het Raamplan 2009, een gemeenschappelijk document van alle medische faculteiten in Nederland, beschrijft de eindtermen waaraan een arts aan het eind van de opleiding moet voldoen. Het vermogen tot klinisch redeneren is een van de belangrijkste 'algemene eindtermen'.

Onderwerpen als preventie, samenwerking, het omgaan met fouten en het bijhouden van kennis zijn evenzogoed onderdelen van het 'geneeskundig proces'. Iedere arts krijgt ermee te maken. Ook deze onderwerpen komen in afzonderlijke hoofdstukken aan bod.

Inzicht in het geneeskundig proces is niet alleen voor (aanstaande) artsen van belang, maar ook voor andere (para)medische hulpverleners en voor docenten. De eerdere drukken van Het geneeskundig proces hebben duidelijk gemaakt dat het boek ook naar hen zijn weg heeft gevonden. Het geneeskundig proces is geschreven door huisartsen en specialisten.

In het team van auteurs zijn alle medische faculteiten vertegenwoordigd. Deze druk is eveneens te raadplegen op StudieCloud, een online leeromgeving met daarin het hele boek in digitale vorm, doorklikbare referenties, samenvattingen, links, toetsvragen en de mogelijkheid eigen aantekeningen te verwerken.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
geneeskundig_proces_klinisch_redeneren.pdf
geneeskundig_proces_klinisch_redeneren.epub
geneeskundig_proces_klinisch_redeneren_all.zip