Het Geheim van Ipswich - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Jun 21, 2021
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 153

Introduction

'Ik heb een foutje gemaakt', dacht Arnold Mühren in 1978 tijdens zijn debuutwedstrijd voor Ipswich Town. 'Ik had hier nooit moeten tekenen.' Het duel met Liverpool ging kansloos...

read more

Details of Het Geheim van Ipswich

Original Title
Het Geheim van Ipswich
Edition Format
Paperback
Number of Pages
295 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Het Geheim van Ipswich

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

'Ik heb een foutje gemaakt', dacht Arnold Mühren in 1978 tijdens zijn debuutwedstrijd voor Ipswich Town. 'Ik had hier nooit moeten tekenen.' Het duel met Liverpool ging kansloos met 0-3 verloren en de middenvelder zag de bal voornamelijk hoog over zich heen vliegen. Nog geen drie jaar later won hij met Ipswich Town de UEFA Cup: in het Olympisch Stadion van Amsterdam, ten k 'Ik heb een foutje gemaakt', dacht Arnold Mühren in 1978 tijdens zijn debuutwedstrijd voor Ipswich Town.

'Ik had hier nooit moeten tekenen.' Het duel met Liverpool ging kansloos met 0-3 verloren en de middenvelder zag de bal voornamelijk hoog over zich heen vliegen. Nog geen drie jaar later won hij met Ipswich Town de UEFA Cup: in het Olympisch Stadion van Amsterdam, ten koste van AZ '67. Ploeggenoot Frans Thijssen werd door Engelse journalisten uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar, waarmee hij zich schaarde in een rijtje met Stanley Matthews en George Best.

Arnold Mühren en Frans Thijssen waren de eerste Nederlandse voetballers die als fullprof een contract tekenden in Engeland. Ze groeide er uit tot levende legendes, veranderden het voetbal en plaveiden de weg voor vele landgenoten. Het geheim van Ipswich is het verhaal van twee Nederlandse pioniers, die in Engeland nog steeds op een voetstuk staan.

Maar ook het verhaal van een bijzondere voetbalclub. De club van Alf Ramsey, die in 1966 met Engeland wereldkampioen werd. De club van Bobby Robson, de aimabele manager die Ipswich Town internationaal op de kaart zette en de club van John Cobbold, de meest eigenaardige voorzitter ooit.

Een reis terug in de tijd. Als leidraad voor het heden.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
geheim_ipswich.pdf
geheim_ipswich.epub
geheim_ipswich_all.zip