Helt ude i Hampen: Fodbold og Old Boys - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Dec 06, 2019
  • Published: 12.02.2019
  • Views: 62
    • Tags:

Introduction

Anders L. Kjeldsen er igen på spil. Nu er det i rollen som træner for en broget flok Old Boys spillere i Hampen.Der skal tænkes i utraditionelle strategier, hvis Hampen skal vinde over formstærke...

read more

Details of Helt ude i Hampen: Fodbold og Old Boys

Original Title
Helt ude i Hampen: Fodbold og Old Boys
ISBN13
9788771885972
Edition Format
Paperback
Number of Pages
128 pages
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Anders L. Kjeldsen er igen på spil. Nu er det i rollen som træner for en broget flok Old Boys spillere i Hampen.

Der skal tænkes i utraditionelle strategier, hvis Hampen skal vinde over formstærke Ejstrupholm. Anders forestiller sig at fire angribere og en boksspiller er løsningen ... Der er blot et problem: Hampen IF's Old Boys hold står uden en back.

Tilsyneladende kan de Anders L. Kjeldsen er igen på spil. Nu er det i rollen som træner for en broget flok Old Boys spillere i Hampen.

Der skal tænkes i utraditionelle strategier, hvis Hampen skal vinde over formstærke Ejstrupholm. Anders forestiller sig at fire angribere og en boksspiller er løsningen ... Der er blot et problem: Hampen IF's Old Boys hold står uden en back.

Tilsyneladende kan den nytilflyttede fodboldfilosof i Hampen være løsningen på alle Anders L. Kjeldsens fodbolddrømme ... "Helt ude i Hampen - Fodbold og Old Boys" er en selvstændig fortsættelse af "Helt ude i Hampen - En skrøne".

Det er en (næsten) sanddru, grotesk og til tider morsom beretning fra overdrevet. Det er en kærlighedserklæring til landsbysamfundet. Det er en kærlighedserklæring til al egenart.

"Helt ude i Hampen" er en talemåde, der bruges flittigt i folkemunde. Det er også et sted. Hampen er en landsby i Midtjylland.

Hampen er at sammenligne med andre danske landsbyer. Talemåden om det der er "helt ude i Hampen", har noget tilfælles med skrønen. Begge henviser til det fantastiske, det usandsynlige, men vigtigst af alt; de har en sandhed med sig.

Husk på det, næste gang nogen siger helt ude i Hampen til dig! Det kan være fantastisk, det kan være ufattelig pinagtigt, og det er garanteret forekommet. En skrøne er ikke løgn.

Det er en fortælling der er tættere på mennesket, når det er mest uden maske.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
helt_hampen_fodbold_boys.pdf
helt_hampen_fodbold_boys.epub
helt_hampen_fodbold_boys_all.zip