Hejdå Fåren - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Nov 15, 2019
  • Published: 04.01.2019
  • Views: 79

Introduction

Har du svårt att berätta för ditt barn vad kött kommer ifrån? Då hoppas vi att den här boken kan hjälpa dig. Vi följer med två barn den dagen det är dags för slakt på fårgården.– Det viktiga är att...

read more

Details of Hejdå Fåren

Original Title
Hejdå Fåren
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
32 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Har du svårt att berätta för ditt barn vad kött kommer ifrån? Då hoppas vi att den här boken kan hjälpa dig. Vi följer med två barn den dagen det är dags för slakt på fårgården.

– Det viktiga är att djur måste få vara djur som man tar väl hand om när de lever, säger Gutta. De ska aldrig behandlas som kött innan de är döda. – Nu är våra vänner i fårhimlen, viskar jag till leda Har du svårt att berätta för ditt barn vad kött kommer ifrån?

Då hoppas vi att den här boken kan hjälpa dig. Vi följer med två barn den dagen det är dags för slakt på fårgården. – Det viktiga är att djur måste få vara djur som man tar väl hand om när de lever, säger Gutta.

De ska aldrig behandlas som kött innan de är döda. – Nu är våra vänner i fårhimlen, viskar jag till ledartackan innan hon går iväg med de andra. Hejdå fåren är Johanna Sandbergs fjärde illustrerade barnbok och den andra som hon även har skrivit.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
hejd.pdf
hejd.epub
hejd_all.zip