Felinare Stinse - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Sep 21, 2019
  • Published: 14.02.2019
  • Views: 37
    • Tags:

Introduction

Sorina este o adolescent atipică. Uneori uită. Uneori își pierde cunoștința.Uneori se sufocă. Deși se implică în problemele infantile ale prietenilor ei și are o viață normală, Sorina trăiește din...

read more

Details of Felinare Stinse

Original Title
Felinare Stinse
Edition Format
Paperback
Number of Pages
384 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Sorina este o adolescent atipică. Uneori uită. Uneori își pierde cunoștința.

Uneori se sufocă. Deși se implică în problemele infantile ale prietenilor ei și are o viață normală, Sorina trăiește din întrebări și dorința de a căpăta răspunsuri. Nu își descifrează identitatea, iar acest lucru o macină, iar halucinațiile care îi produc un rău atât phisic, cât și fizic, nu îi dau p Sorina este o adolescent atipică.

Uneori uită. Uneori își pierde cunoștința. Uneori se sufocă.

Deși se implică în problemele infantile ale prietenilor ei și are o viață normală, Sorina trăiește din întrebări și dorința de a căpăta răspunsuri. Nu își descifrează identitatea, iar acest lucru o macină, iar halucinațiile care îi produc un rău atât phisic, cât și fizic, nu îi dau pace. Adrian este caracterizat de o veselie incredibilă.

Înconjurat de secrete și incertitudini, acesta face tot posibilul să îi redea bucuria. Dar afecțiunea lui îi dă de bănuit Sorinei și aceasta se trezește întrebând de ce un băiat pe care abia l-a cunoscut se comportă de parcă ar cunoaște-o de o viață? Îi spune că o să rămână mereu lângă ea.

I-a mai promis cineva acest lucru. Dar cine?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
felinare_stinse.pdf
felinare_stinse.epub
felinare_stinse_all.zip