Et bånd af blod - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Sep 22, 2019
  • Published: 10.01.2019
  • Views: 50

Introduction

Mia kan ikke huske, hvad der skete i bilulykken. Hun har afsonet sin straf og er udskrevet fra den lukkede. Men tvivlen nager stadig, og kun takket være pilleglasset i sin taske kan hun opretholde...

read more

Details of Et bånd af blod

Original Title
Et bånd af blod
Edition Format
Paperback
Number of Pages
159 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Mia kan ikke huske, hvad der skete i bilulykken. Hun har afsonet sin straf og er udskrevet fra den lukkede. Men tvivlen nager stadig, og kun takket være pilleglasset i sin taske kan hun opretholde en normal hverdag.

Politimanden Mark har taget sine delebørn med i Tivoli. Pludselig dumper en skikkelse ned for hans fødder. Et menneske er faldet ud af Dæmonen.

Det er Mia. Mar Mia kan ikke huske, hvad der skete i bilulykken. Hun har afsonet sin straf og er udskrevet fra den lukkede.

Men tvivlen nager stadig, og kun takket være pilleglasset i sin taske kan hun opretholde en normal hverdag. Politimanden Mark har taget sine delebørn med i Tivoli. Pludselig dumper en skikkelse ned for hans fødder.

Et menneske er faldet ud af Dæmonen. Det er Mia. Marks første kærlighed.

Et bånd af blod er en spændingsroman om glemte og bortgemte følelser. Man siger, at gammel kærlighed aldrig ruster, men hvad med gamle venskaber?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
blod.pdf
blod.epub
blod_all.zip