Estonia - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Oct 17, 2019
  • Published: 16.01.2019
  • Views: 49

Introduction

Tallinn 27 september 1994. Petter är anställd på en svensk bank som etablerat sig i Estland efter Sovjetunionens fall. Sedan en tid har han lämnat Karina ensam i Stockholm med barnen.Han är i...

read more

Details of Estonia

Original Title
Estonia
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
142 pages
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Tallinn 27 september 1994. Petter är anställd på en svensk bank som etablerat sig i Estland efter Sovjetunionens fall. Sedan en tid har han lämnat Karina ensam i Stockholm med barnen.

Han är i Tallinn bara för karriärens skull, säger han själv. Karina tror att det mer har att göra med Petters förvirring kring sina estlandssvenska rötter; ett känsligt ämne i hans familj. I s Tallinn 27 september 1994.

Petter är anställd på en svensk bank som etablerat sig i Estland efter Sovjetunionens fall. Sedan en tid har han lämnat Karina ensam i Stockholm med barnen. Han är i Tallinn bara för karriärens skull, säger han själv.

Karina tror att det mer har att göra med Petters förvirring kring sina estlandssvenska rötter; ett känsligt ämne i hans familj. I själva verket har han rest i väg bara för Karinas skull. I hopp om att lite distans ska kunna rädda deras krackelerande äktenskap.

När Karina besöker honom är det för att säga det där svåra, att hon vill skiljas. Han anar oråd, vill åka hem tillsammans med henne, så snart det bara går. Det ska bli en överraskning: han bokar om hennes biljett hem och skaffar sig en egen.

De åker hem redan i morgon kväll, med färjan Estonia.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
estonia.pdf
estonia.epub
estonia_all.zip