Er hun din? - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jul 25, 2021
  • Published: 14.01.2019
  • Views: 238

Introduction

Det er sommer, og Are blir invitert i bursdag til en venninne. Han har ikke sett henne på flere år. Feiringen er i et sommerhus på en øy i en norsk innsjø.I huset finnes seks år gamle Eira, som får...

read more

Details of Er hun din?

Original Title
Er hun din?
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
233 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Er hun din?

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Det er sommer, og Are blir invitert i bursdag til en venninne. Han har ikke sett henne på flere år. Feiringen er i et sommerhus på en øy i en norsk innsjø.

I huset finnes seks år gamle Eira, som får øye på Are og begynner å stille ham spørsmål. - Er du hårsår? - Har du skrevet testamente?

- Har du barn? Samtalene med den lille jenta åpner rom i Are som har vært lukket i Det er sommer, og Are blir invitert i bursdag til en venninne. Han har ikke sett henne på flere år.

Feiringen er i et sommerhus på en øy i en norsk innsjø. I huset finnes seks år gamle Eira, som får øye på Are og begynner å stille ham spørsmål. - Er du hårsår?

- Har du skrevet testamente? - Har du barn? Samtalene med den lille jenta åpner rom i Are som har vært lukket i lang tid: Historien om barnet som aldri ble født.

Historien om kjærligheten som ikke fikk fortsette. Rundt Eira og Are utspiller det seg en voksen og fuktig fest som varer i flere dager, til det plutselig skjer en ulykke, og Are må forlate øya i all hast. Han rekker ikke engang å ta på seg skoene.

"Er hun din?" er en lysende, varm og vakker roman om et usedvanlig vennskap.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip