Elven - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Nov 17, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 59

Introduction

En politimann står foran umulige valg i en ubarmhjertig tid. Liket av en ung kvinne blir høsten 1942 funnet i Nidelven i Trondheim. I hendene holder hun et Narvikskjold, en tysk...

read more

Details of Elven

Original Title
Elven
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
345 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

En politimann står foran umulige valg i en ubarmhjertig tid. Liket av en ung kvinne blir høsten 1942 funnet i Nidelven i Trondheim. I hendene holder hun et Narvikskjold, en tysk krigsutmerkelse.

Politibetjent Gabriel Navarseth må igjen være bindeleddet til okkupantene, samtidig som han i dyp hemmelighet jobber for motstandsbevegelsen. Drapsetterforskningen kommer helt inn En politimann står foran umulige valg i en ubarmhjertig tid. Liket av en ung kvinne blir høsten 1942 funnet i Nidelven i Trondheim.

I hendene holder hun et Narvikskjold, en tysk krigsutmerkelse. Politibetjent Gabriel Navarseth må igjen være bindeleddet til okkupantene, samtidig som han i dyp hemmelighet jobber for motstandsbevegelsen. Drapsetterforskningen kommer helt inn på livet til Gabriel Navarseth.

Han oppdager at offeret hadde en forbindelse til hans tidligere forlovede, jødiske Rakel. Det spisser seg ytterligere til når en serie sabotasjeaksjoner får nazistene til å stramme grepet om befolkningen. Da kreves det mye for å stå oppreist, i den strieste strøm.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
elven.pdf
elven.epub
elven_all.zip