Dyt båt coconut - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Nov 12, 2019
  • Published: 04.01.2019
  • Views: 51

Introduction

Glenn Ringtved er bl. a. forfatter til de prisvindende romaner EN GOD DRENG og DIG OG MIG VED DAGGRY. DYT BÅT COCONUT handler om den 13-årige Lasse, som går rundt med en ubærlig hemmelighed om,...

read more

Details of Dyt båt coconut

Original Title
Dyt båt coconut
Edition Format
ebook
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Glenn Ringtved er bl. a. forfatter til de prisvindende romaner EN GOD DRENG og DIG OG MIG VED DAGGRY. DYT BÅT COCONUT handler om den 13-årige Lasse, som går rundt med en ubærlig hemmelighed om, hvad der egentlig skete den aften hos fætter John. "Du må aldrig nogensinde fortælle det til nogen", sagde hun.

"Hører du? Du skal bare glemme det". Lasse er 13 år og har længe gået m Glenn Ringtved er bl. a. forfatter til de prisvindende romaner EN GOD DRENG og DIG OG MIG VED DAGGRY.

DYT BÅT COCONUT handler om den 13-årige Lasse, som går rundt med en ubærlig hemmelighed om, hvad der egentlig skete den aften hos fætter John. "Du må aldrig nogensinde fortælle det til nogen", sagde hun. "Hører du?

Du skal bare glemme det". Lasse er 13 år og har længe gået med en frygtelig hemmelighed, som han har forsøgt at fortrænge. Men da han endelig møder en person, der forstår ham, og som har prøvet noget af det samme, finder han modet til at fortælle sandheden om den aften hos fætter John.

Nogle hemmeligheder skal fortælles. Uanset hvor svært det er. DYT BÅT COCONUT er en bog i serien SPURT - bøger for unge, store historier, kort fortalt.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
coconut.pdf
coconut.epub
coconut_all.zip