Dolmen - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Feb 26, 2021
  • Published: 07.01.2019
  • Views: 154

Introduction

Het valt niet op... maar het is er... het wacht... om te worden gebruikt... … de inwoners van Dolmen's Hill worden met nieuwkomers geconfronteerd. Hun aanwezigheid zorgt aanvankelijk voor...

read more

Details of Dolmen

Original Title
Dolmen
Edition Format
Paperback
Number of Pages
588 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Dolmen

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Het valt niet op... maar het is er... het wacht... om te worden gebruikt... … de inwoners van Dolmen's Hill worden met nieuwkomers geconfronteerd. Hun aanwezigheid zorgt aanvankelijk voor vertier, maar algauw ontaardt het in een gruwelijke confrontatie.

Iedereen wordt erbij betrokken, want net de dorpelingen zelf zijn de focus van de strijd. Alle kampen gaan tot het allerui Het valt niet op... maar het is er... het wacht... om te worden gebruikt... … de inwoners van Dolmen's Hill worden met nieuwkomers geconfronteerd.

Hun aanwezigheid zorgt aanvankelijk voor vertier, maar algauw ontaardt het in een gruwelijke confrontatie. Iedereen wordt erbij betrokken, want net de dorpelingen zelf zijn de focus van de strijd. Alle kampen gaan tot het alleruiterste om hun doel te bereiken.

Voor sommigen is dat het activeren van een eeuwenoude aanwezigheid, voor de meesten louter overleven… Johan Deseyn (1959) blijft zijn fans boeien. In een periode van 16 jaar verschenen 13 boeken, waarvan 11 lijvige romans. Zijn bekendheid spreidt zich uit, hij ontvangt steeds meer positieve reacties op nieuw en vroeger werk.

Erfenis, Het Pact, Thanathor, Westhaven, Daemonium … titels in een tweede (of zelfs derde) druk… dat zegt genoeg over het stijgende aantal fans. In deze elfde roman worden de inwoners van een onbelangrijk dorp geconfronteerd met nieuwkomers. De gruwel die zij teweegbrengen raakt hen allemaal, figuurlijk én letterlijk...


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
dolmen.pdf
dolmen.epub
dolmen_all.zip