Den store mission - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Dec 13, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 71

Introduction

Thomas har en drøm. Sammen med sin bedste ven skal han på en mission, der skal gøre drenge til mænd. De vil se bryster.I levende live. De har på fornemmelsen, at de er de eneste to drenge i 7....

read more

Details of Den store mission

Original Title
Den store mission
Number of Pages
192 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Thomas har en drøm. Sammen med sin bedste ven skal han på en mission, der skal gøre drenge til mænd. De vil se bryster.

I levende live. De har på fornemmelsen, at de er de eneste to drenge i 7. klasse, der ikke har set nogen, og hvis de ikke får set et par inden 8. klasse, vil de dø som ensomme jomfruer uden hår på. Den Store Mission foregår i år 2000 i en lille vestjysk b Thomas har en drøm.

Sammen med sin bedste ven skal han på en mission, der skal gøre drenge til mænd. De vil se bryster. I levende live.

De har på fornemmelsen, at de er de eneste to drenge i 7. klasse, der ikke har set nogen, og hvis de ikke får set et par inden 8. klasse, vil de dø som ensomme jomfruer uden hår på. Den Store Mission foregår i år 2000 i en lille vestjysk by, hvor alle kender hinanden, og de fleste spiller badminton i vinterhalvåret og fodbold om sommeren. Thomas og Christian er skolens to mærkelige drenge, der har deres egen klub i kælderen, hvor de lægger store planer for , hvordan de skal få deres mission til at lykkes.

I Den Store Mission følger vi Thomas, mens han prøver at jonglere venskab, kærlighed, sure forældre, Bjarke fra parallelklassen, der forpester hans liv og den nye dreng, som blev smidt ud af skolen i nabobyen og derfor er lidt farlig. Den Store Mission er en historie om venskaber og om at lære, at det ikke er alt, der er rigtigt, bare fordi det bliver sagt højt. Bogen foregår, før nettet for alvor gjorde sit indtog i Jylland, men den tager fat i emner og faser, unge mennesker stadig skal igennem den dag i dag.

Den Store Mission er illustreret af Jan Solheim. Bogen foregår før nettet for alvor gjorde sit indtog i Jylland, men den tager fat i emner og faser, unge mennesker stadig skal igennem den dag i dag.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
store_mission.pdf
store_mission.epub
store_mission_all.zip