Den store joker: Et portræt af Donald J. Trump - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Jul 17, 2019
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 23

Introduction

På få måneder har mangemilliardæren Donald Trump tromlet enhver modstand fra det gamle etablissement og forvandlet den amerikanske præsidentvalgkamp til et reality-show, og nu står han foran den...

read more

Details of Den store joker: Et portræt af Donald J. Trump

Original Title
Den store joker: Et portræt af Donald J. Trump
Edition Format
ebook
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

På få måneder har mangemilliardæren Donald Trump tromlet enhver modstand fra det gamle etablissement og forvandlet den amerikanske præsidentvalgkamp til et reality-show, og nu står han foran den afgørende runde i dysten om at blive klodens mægtigste mand. Spørgsmålet er, hvem der gemmer sig bag maskerne, og om vi skal være bange eller blot nyde den grovkornede underholdnin På få måneder har mangemilliardæren Donald Trump tromlet enhver modstand fra det gamle etablissement og forvandlet den amerikanske præsidentvalgkamp til et reality-show, og nu står han foran den afgørende runde i dysten om at blive klodens mægtigste mand. Spørgsmålet er, hvem der gemmer sig bag maskerne, og om vi skal være bange eller blot nyde den grovkornede underholdning.

Politisk kommentator Lars Trier Mogensen tegner i denne bog et nysgerrigt og kritisk portræt af det mangehovedede magtdyr, der kan blive USA's næste præsident – og hvis kampagne allerede har medført markante ændringer i det politiske landskab. Donald Trump er kun begyndelsen.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
store_joker_portr_donald.pdf
store_joker_portr_donald.epub
store_joker_portr_donald_all.zip