De vader van Kikker - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Nov 21, 2019
  • Published: 26.01.2019
  • Views: 61

Introduction

Mijn vader is tekenaar. Al toen hij klein was, zat hij elke dag met zijn kleurpotloden in zijn kamertje. Hij maakte de ene tekening na de andere, dag in dag uit, jaar in jaar uit, van 's...

read more

Details of De vader van Kikker

Original Title
De vader van Kikker
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
32 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Mijn vader is tekenaar. Al toen hij klein was, zat hij elke dag met zijn kleurpotloden in zijn kamertje. Hij maakte de ene tekening na de andere, dag in dag uit, jaar in jaar uit, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

En toen mijn vader groot was, tekende hij nog steeds. Een koning, een jongen met een vlieger, een krokodil en een olifant. En zomaar op een dag, ineens... een Mijn vader is tekenaar.

Al toen hij klein was, zat hij elke dag met zijn kleurpotloden in zijn kamertje. Hij maakte de ene tekening na de andere, dag in dag uit, jaar in jaar uit, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. En toen mijn vader groot was, tekende hij nog steeds.

Een koning, een jongen met een vlieger, een krokodil en een olifant. En zomaar op een dag, ineens... een kikker!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
vader_kikker.pdf
vader_kikker.epub
vader_kikker_all.zip