De Supplementen Wijzer - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Jan 25, 2021
  • Published: 13.01.2019
  • Views: 99

Introduction

Dit boek geeft inzicht in: de werkzaamheid van de verschillende supplementen; traditionele en modern-wetenschappelijke kennis over supplementen; hoe je met de kracht van de natuur gezonder kan...

read more

Details of De Supplementen Wijzer

Original Title
De Supplementen Wijzer
Edition Format
Paperback
Number of Pages
240 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

De Supplementen Wijzer

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Dit boek geeft inzicht in: de werkzaamheid van de verschillende supplementen; traditionele en modern-wetenschappelijke kennis over supplementen; hoe je met de kracht van de natuur gezonder kan worden; welke supplementen voor welke klachten inzetbaar zijn; welke keuzen je kunt maken voor een betere gezondheid. Dit boek is een overzichtelijke gids voor het gebruik van vi Dit boek geeft inzicht in: de werkzaamheid van de verschillende supplementen; traditionele en modern-wetenschappelijke kennis over supplementen; hoe je met de kracht van de natuur gezonder kan worden; welke supplementen voor welke klachten inzetbaar zijn; welke keuzen je kunt maken voor een betere gezondheid. Dit boek is een overzichtelijke gids voor het gebruik van vitaminen, mineralen, aminozuren, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddenstoelen en andere supplementen.

Door de strenge wetgeving is het niet langer toegestaan om op de verpakking van een voedingssupplement te vermelden waar het voor dient. Dit verbod kan wel eens voor gevaarlijke situaties zorgen die onze beleidsmakers over het hoofd hebben gezien. Ook zal informatie over de heilzame werking van supplementen de consument moeilijker bereiken.

In deze supplementenwijzer is de kennis van duizenden jaren veiliggesteld en kan eenieder tot zijn eigen keuzen komen. Nog niet eerder is er zo'n compleet naslagwerk verschenen waarin alle veelgebruikte vitaminen, mineralen, aminozuren, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddenstoelen en andere supplementen zijn opgenomen, inclusief een uitgebreide zelfhulpwijzer en een handige supplementen-index. De laatste jaren zijn o.a. superfoods zeer snel populair geworden, dankzij de globalisering van de economie en de behoefte aan gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
supplementen_wijzer.pdf
supplementen_wijzer.epub
supplementen_wijzer_all.zip