de Rotterdam connectie - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Jan 23, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 128

Introduction

Op het politiebureau aan het Haagseveer lopen ze er niet warm voor. Waarom zo'n oude zaak uit '69 nu nog uitzoeken? Ze kunnen hun tijd beter besteden en budget is er niet.De commissaris...

read more

Details of de Rotterdam connectie

Original Title
de Rotterdam connectie
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
284 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

de Rotterdam connectie

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Op het politiebureau aan het Haagseveer lopen ze er niet warm voor. Waarom zo'n oude zaak uit '69 nu nog uitzoeken? Ze kunnen hun tijd beter besteden en budget is er niet.

De commissaris speelt de vondst van een Amerikaanse staatsburger aan boord van de SS Rotterdam - in gemummificeerde staat - door aan de FBI. De Speurderneus van rechercheur Annabel van der Duim jeukt ech Op het politiebureau aan het Haagseveer lopen ze er niet warm voor. Waarom zo'n oude zaak uit '69 nu nog uitzoeken?

Ze kunnen hun tijd beter besteden en budget is er niet. De commissaris speelt de vondst van een Amerikaanse staatsburger aan boord van de SS Rotterdam - in gemummificeerde staat - door aan de FBI. De Speurderneus van rechercheur Annabel van der Duim jeukt echter zo hevig, dat ze niettemin haar onderzoek start.

Per slot was haar eigen grootvader in die late jaren 60 kapitein op dat trotsepassagiersschip. Het voormalige vlaggenship van de Holland Amerika Lijn wordt op dat moment in Wilhemshaven van een vracht asbest bevrijd en geheel gerenoveerd. Tijdens dat werk is het lijk na bijna 40 jaar uit een luchtkoker komen vallen.

Heeft de rechercheur enig idee waar zij zichzelf en haar collega, Frank Lewis van de FBI, mee inlaat? Is het gevonden slachtoffer wel een Amerikaan en zaten we in 1969 niet volop in de Koude Oorlog? Deze dappere dochter van Hermandad begint aan een avontuur dat de lezer voert over de hoge golven van de Atlantische Oceaan, de stegen van New York en de kades van Rotterdam.

Op verzoek maakte Chiem Houweninge een spannend scenario voor een film met als hoofdlocatie De Rotterdam. Maar doordat de kosten voor de renovatie nogal uit de hand liepen, werd het budget voor de film geschrapt en belandde het daardoor "op de plank". Na enig aarzelen besloot Chiem er dit boek van de maken.

Chiem schrijft met deze spionageroman in de traditie van John le Carré zijn eerste boek.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
rotterdam_connectie.pdf
rotterdam_connectie.epub
rotterdam_connectie_all.zip