De moeder van Ikabod - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Nov 18, 2019
  • Published: 03.01.2019
  • Views: 73

Introduction

De wereld van't Hart in achttien verhalen In het Duitse blad Der Spiegel werd Maarten't Hart getypeerd als een ‘wunderbar altmodischer Erzähler'. In deze sterk autobiografische...

read more

Details of De moeder van Ikabod

Original Title
De moeder van Ikabod
ISBN13
9789029505673
First Published
2016 year
Edition Format
ebook
Number of Pages
238 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

De wereld van't Hart in achttien verhalen In het Duitse blad Der Spiegel werd Maarten't Hart getypeerd als een ‘wunderbar altmodischer Erzähler'. In deze sterk autobiografische verhalen blijkt die wonderbaarlijke, ouderwetse vertelkunst bij uitstek geschikt om de dwaasheid en absurditeit van het moderne leven te betrappen. Ogenschijnlijk alledaagse gebeurtenissen zoals de v De wereld van't Hart in achttien verhalen In het Duitse blad Der Spiegel werd Maarten't Hart getypeerd als een ‘wunderbar altmodischer Erzähler'.

In deze sterk autobiografische verhalen blijkt die wonderbaarlijke, ouderwetse vertelkunst bij uitstek geschikt om de dwaasheid en absurditeit van het moderne leven te betrappen. Ogenschijnlijk alledaagse gebeurtenissen zoals de verkoop van een huis, een plechtige uitvaart, een kerkdienst, een ontmoeting op een treinstation, een bezoek aan de markt of een casino pakken tragikomisch uit. Of soms juist beklemmend, zoals in ‘De beroving' of ‘De stiefdochters van Stoof'.

Toch overheerst in alle verhalen een lichte toon; ze latenzien dat het leven in feite een klucht is die helaas een enkele keer in een tragedie kan ontaarden.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
moeder_ikabod.pdf
moeder_ikabod.epub
moeder_ikabod_all.zip