De greppel - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Feb 25, 2021
  • Published: 19.01.2019
  • Views: 156

Introduction

Als Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, op een nieuwjaarsreceptie zijn vrouw lachend haar hoofd in haar nek ziet gooien tijdens een onderonsje met een van zijn wethouders, vermoedt...

read more

Details of De greppel

Original Title
De greppel
ISBN13
9789026332296
First Published
2016 year
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
320 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

De greppel

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Als Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, op een nieuwjaarsreceptie zijn vrouw lachend haar hoofd in haar nek ziet gooien tijdens een onderonsje met een van zijn wethouders, vermoedt hij meteen het ergste. Het ziet er toch duidelijk uit dat Sylvia, met wie hij al jaren gelukkig getrouwd is, vreemdgaat. En nog wel met die oerdegelijke wethouder die zich inzet v Als Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, op een nieuwjaarsreceptie zijn vrouw lachend haar hoofd in haar nek ziet gooien tijdens een onderonsje met een van zijn wethouders, vermoedt hij meteen het ergste.

Het ziet er toch duidelijk uit dat Sylvia, met wie hij al jaren gelukkig getrouwd is, vreemdgaat. En nog wel met die oerdegelijke wethouder die zich inzet voor het milieu en de skyline van de hoofdstad wil verpesten door het plaatsen van windmolens. Niet veel later laat een journaliste een foto zien van een agent die tijdens een Vietnam-betoging door drie demonstranten wordt toegetakeld, en ze beweert dat de burgemeester een van die demonstranten is.

Dan staat opeens zijn 94-jarige vader op de stoep van het stadhuis: hij wil Robert dringend spreken. Hij en zijn vrouw willen samen uit het leven stappen. Ze willen hun zoon niet opscheppen met hun aftakeling, dus waarom het leven niet op het juiste moment beƫindigen?

De greppel laat zien hoe een ogenschijnlijk stabiele man in korte tijd steeds verder verstrikt dreigt te raken in zijn angsten en vermoedens. Of ligt het anders en ziet Robert Walter de dingen juist voor het eerst echt helder?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
greppel.pdf
greppel.epub
greppel_all.zip