Cantosuri domestice: poeme alese - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Oct 15, 2019
  • Published: 14.02.2019
  • Views: 38
    • Tags:

Introduction

„Idilicul și grotescul, ironia disperată și burlescul, cruzimea și delicatețea, limbajulcolocvial, cel parabiblic și cel intelectual-filosofic, imaginarul debordant și notațiaimediatului generează...

read more

Details of Cantosuri domestice: poeme alese

Original Title
Cantosuri domestice: poeme alese
ISBN13
9789975860901
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
344 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

„Idilicul și grotescul, ironia disperată și burlescul, cruzimea și delicatețea, limbajulcolocvial, cel parabiblic și cel intelectual-filosofic, imaginarul debordant și notațiaimediatului generează un univers pulsatoriu, a cărui pneuma e dorința (și posibilitatea?) de a fi fericit. Radu Vancu se distanțează atât de poezia mizerabilistă; a desperados-ilor de cafenea, cât și d „Idilicul și grotescul, ironia disperată și burlescul, cruzimea și delicatețea, limbajulcolocvial, cel parabiblic și cel intelectual-filosofic, imaginarul debordant și notațiaimediatului generează un univers pulsatoriu, a cărui pneuma e dorința (și posibilitatea?) de a fi fericit. Radu Vancu se distanțează atât de poezia mizerabilistă; a desperados-ilor de cafenea, cât și de cea zisă neo-expresionistă, a (pseudo)ruralilor rătăciți prin crâșmele marilor orașe.

Mai exact spus: se detașează din plutonul douămiist, impunându-se ca unul dintre cei mai importanți poeți români de azi". Alexandru Mușina


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
cantosuri_domestice_poeme_alese.pdf
cantosuri_domestice_poeme_alese.epub
cantosuri_domestice_poeme_alese_all.zip