Aventuri de excursionist - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Dec 11, 2019
  • Published: 20.01.2019
  • Views: 59

Introduction

'Aventuri de excursionist' este o colecție de opt scurte povestiri. Sunt prezentate opt orașe, patru din țară și patru din străinătate. Turiști români pleacă în excursii și se întâlnesc...

read more

Details of Aventuri de excursionist

Original Title
Aventuri de excursionist
Edition Format
Paperback
Number of Pages
100 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

'Aventuri de excursionist' este o colecție de opt scurte povestiri. Sunt prezentate opt orașe, patru din țară și patru din străinătate. Turiști români pleacă în excursii și se întâlnesc cu nativi haioși sau bizari, își testează limitele răbdării și descoperă lucruri noi despre ei înșiși.

Această carte este un buchet parfumat în care se îmbină obiective turistice, tradiții, 'Aventuri de excursionist' este o colecție de opt scurte povestiri. Sunt prezentate opt orașe, patru din țară și patru din străinătate. Turiști români pleacă în excursii și se întâlnesc cu nativi haioși sau bizari, își testează limitele răbdării și descoperă lucruri noi despre ei înșiși.

Această carte este un buchet parfumat în care se îmbină obiective turistice, tradiții, situații comice; dar cel mai mult, ea reprezintă o oglindă în care fiecare dintre noi își poate remarca o reflecție diferită față de propriile așteptări. Cartea se poate comanda de aici: -


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
aventuri_excursionist.pdf
aventuri_excursionist.epub
aventuri_excursionist_all.zip