100 totuutta Suomesta - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, May 27, 2020
  • Published: 08.01.2019
  • Views: 91

Introduction

Millainen maa Suomi on? Tämä kirja kertoo Suomesta ja suomalaisista. Se opastaa Suomen luontoon, kaupunkeihin ja maaseudulle.Kirja kertoo myös suomalaisesta yhteiskunnasta ja meistä suomalaisista...

read more

Details of 100 totuutta Suomesta

Original Title
100 totuutta Suomesta
Edition Format
Paperback
Number of Pages
228 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

100 totuutta Suomesta

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Millainen maa Suomi on? Tämä kirja kertoo Suomesta ja suomalaisista. Se opastaa Suomen luontoon, kaupunkeihin ja maaseudulle.

Kirja kertoo myös suomalaisesta yhteiskunnasta ja meistä suomalaisista ja omalaatuisista tavoistamme. Kirjassa on sata tosiasiaa Suomesta. Joukossa on hauskoja juttuja ja tiukkaa asiaa.

Yhteistä näille kaikille on, että ne kaikki ovat totta, tai ain Millainen maa Suomi on? Tämä kirja kertoo Suomesta ja suomalaisista. Se opastaa Suomen luontoon, kaupunkeihin ja maaseudulle.

Kirja kertoo myös suomalaisesta yhteiskunnasta ja meistä suomalaisista ja omalaatuisista tavoistamme. Kirjassa on sata tosiasiaa Suomesta. Joukossa on hauskoja juttuja ja tiukkaa asiaa.

Yhteistä näille kaikille on, että ne kaikki ovat totta, tai ainakin melkein. Tämä on ensimmäinen totuus: Suomessa asioista ja suomalaisista voi ja saa olla erilaisia mielipiteitä ja käsityksiä. Tervetuloa joukkoomme!

Kirjassa on piirroskuvitus. Pertti Rajala on Satakunnan maakuntajohtaja, joka palkittu laajamittaisesta työstään selkokirjojen kirjoittajana. Selkokirja.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
totuutta_suomesta.pdf
totuutta_suomesta.epub
totuutta_suomesta_all.zip