10 ajatusta ajasta - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Nov 21, 2019
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 56

Introduction

Aika on rahaa, sanotaan. Mutta kuinka paljon olemme valmiita siitä maksamaan? Käykö kaiken kiireen keskellä niin, että elämä vilahtaa ohi huomaamatta?Bodil Jönssonin viisaat neuvot kannustavat...

read more

Details of 10 ajatusta ajasta

Original Title
10 ajatusta ajasta
Edition Format
Paperback
Number of Pages
151 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Aika on rahaa, sanotaan. Mutta kuinka paljon olemme valmiita siitä maksamaan? Käykö kaiken kiireen keskellä niin, että elämä vilahtaa ohi huomaamatta?

Bodil Jönssonin viisaat neuvot kannustavat kaikkia ajan kanssa kamppailevia muuttamaan tapansa ja löytämään kiireettömän elämäntavan ja sen myötä tilaa todelliselle elämän kokemiselle. Bodil Jönsson työskentelee professorina Aika on rahaa, sanotaan. Mutta kuinka paljon olemme valmiita siitä maksamaan?

Käykö kaiken kiireen keskellä niin, että elämä vilahtaa ohi huomaamatta? Bodil Jönssonin viisaat neuvot kannustavat kaikkia ajan kanssa kamppailevia muuttamaan tapansa ja löytämään kiireettömän elämäntavan ja sen myötä tilaa todelliselle elämän kokemiselle. Bodil Jönsson työskentelee professorina Lundin teknillisessä korkeakoulussa Ruotsissa.

Kirja on käännetty monille kielille ja ollut joka puolella suuri myyntimenestys!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
ajatusta_ajasta.pdf
ajatusta_ajasta.epub
ajatusta_ajasta_all.zip