Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats i discriminats del franquisme, des de la memòria històrica - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Oct 19, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 66

Introduction

Les persones homosexuals i transsexuals van patir persecució legal, política i social durant el franquisme, i també han patit l'oblit posterior, ja que molt sovint han estat absents en els...

read more

Details of Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats i discriminats del franquisme, des de la memòria històrica

Original Title
Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats i discriminats del franquisme, des de la memòria històrica
Edition Format
Paperback
Number of Pages
188 pages
Book Language
Catalan; Valencian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Les persones homosexuals i transsexuals van patir persecució legal, política i social durant el franquisme, i també han patit l'oblit posterior, ja que molt sovint han estat absents en els homenatges o actes de reconeixement públic a altres col·lectius que van ser objecte de la repressió per motius polítics o socials. Aquesta obra col·lectiva ofereix, per primer cop, un est Les persones homosexuals i transsexuals van patir persecució legal, política i social durant el franquisme, i també han patit l'oblit posterior, ja que molt sovint han estat absents en els homenatges o actes de reconeixement públic a altres col·lectius que van ser objecte de la repressió per motius polítics o socials. Aquesta obra col·lectiva ofereix, per primer cop, un estudi acurat i rigorós sobre la repressió i la discriminació de les persones homosexuals i transsexuals al llarg del franquisme.

Des de la perspectiva de la memòria històrica, presenta les recerques dels experts més reconeguts en aquest àmbit i testimonis dels protagonistes d'una persecució vergonyosa. Algunes de les contribucions a l'obra posen l'accent en les connexions del franquisme amb el nazisme i els elements comuns en la vulneració dels drets humans per raó de l'orientació sexual i la identitat de gènere a altres països europeus el segle passat. D'altres, incorporen l'estudi sobre la invisibilitat de les dones lesbianes durant aquest període.

I tot això amb un llenguatge directe, clar i senzill, que en facilita la lectura i la comprensió, ja que el llibre no es dirigeix només a experts o estudiosos, sinó a totes les persones interessades a avançar en la consolidació del principi d'igualtat i en els valors democràtics.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip