Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats i discriminats del franquisme, des de la memòria històrica - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Oct 17, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 344

Introduction

Les persones homosexuals i transsexuals van patir persecució legal, política i social durant el franquisme, i també han patit l'oblit posterior, ja que molt sovint han estat absents en els...

read more

Details of Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats i discriminats del franquisme, des de la memòria històrica

Original Title
Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats i discriminats del franquisme, des de la memòria històrica
Edition Format
Paperback
Number of Pages
188 pages
Book Language
Catalan; Valencian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats i discriminats del franquisme, des de la memòria històrica

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Les persones homosexuals i transsexuals van patir persecució legal, política i social durant el franquisme, i també han patit l'oblit posterior, ja que molt sovint han estat absents en els homenatges o actes de reconeixement públic a altres col·lectius que van ser objecte de la repressió per motius polítics o socials. Aquesta obra col·lectiva ofereix, per primer cop, un est Les persones homosexuals i transsexuals van patir persecució legal, política i social durant el franquisme, i també han patit l'oblit posterior, ja que molt sovint han estat absents en els homenatges o actes de reconeixement públic a altres col·lectius que van ser objecte de la repressió per motius polítics o socials. Aquesta obra col·lectiva ofereix, per primer cop, un estudi acurat i rigorós sobre la repressió i la discriminació de les persones homosexuals i transsexuals al llarg del franquisme.

Des de la perspectiva de la memòria històrica, presenta les recerques dels experts més reconeguts en aquest àmbit i testimonis dels protagonistes d'una persecució vergonyosa. Algunes de les contribucions a l'obra posen l'accent en les connexions del franquisme amb el nazisme i els elements comuns en la vulneració dels drets humans per raó de l'orientació sexual i la identitat de gènere a altres països europeus el segle passat. D'altres, incorporen l'estudi sobre la invisibilitat de les dones lesbianes durant aquest període.

I tot això amb un llenguatge directe, clar i senzill, que en facilita la lectura i la comprensió, ja que el llibre no es dirigeix només a experts o estudiosos, sinó a totes les persones interessades a avançar en la consolidació del principi d'igualtat i en els valors democràtics.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip