Ingen murer er for høye - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Oct 23, 2019
  • Published: 05.02.2019
  • Views: 50
    • Tags:

Introduction

Som gutt fant Trond seg bedre til rette i gjengen på trappa til Østbanen enn i klasserommet. Gjengen gjorde det til en spesialitet å rappe biler og kjøre fra politiet, lenge før de var gamle nok...

read more

Details of Ingen murer er for høye

Original Title
Ingen murer er for høye
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
344 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Som gutt fant Trond seg bedre til rette i gjengen på trappa til Østbanen enn i klasserommet. Gjengen gjorde det til en spesialitet å rappe biler og kjøre fra politiet, lenge før de var gamle nok til å ta lappen. Første gang Trond ble arrestert hadde han ikke engang nådd den kriminelle lavalder på 14 år.

Etter hvert kom han til å gå ut og inn av fengsel, og fikk et minnever Som gutt fant Trond seg bedre til rette i gjengen på trappa til Østbanen enn i klasserommet. Gjengen gjorde det til en spesialitet å rappe biler og kjøre fra politiet, lenge før de var gamle nok til å ta lappen. Første gang Trond ble arrestert hadde han ikke engang nådd den kriminelle lavalder på 14 år.

Etter hvert kom han til å gå ut og inn av fengsel, og fikk et minneverdig opphold på Bastøy. Etter flere oppsiktsvekkende ran og en dramatisk episode som involverte kidnapping av en politimann ble Trond utropt til ¿Norges farligste¿ kriminelle i 1991. Trond Henriksen forteller om sitt liv med dop, kriminalitet og lange dommer.

Om hvordan han fant veien tilbake til samfunnet, og om å reise seg igjen og igjen.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip