Døden venter i Marrakesh - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Mar 31, 2020
  • Published: 12.02.2019
  • Views: 52
    • Tags:

Introduction

Den forvaklede eks-politimand (og ludoman og alkoholiker) Danny C. Larsen er landet på den forkerte side af loven. Han har nedbrændt en pokerbule, slået en mand ihjel, stjålet nogle penge og er nu...

read more

Details of Døden venter i Marrakesh

Original Title
Døden venter i Marrakesh
Edition Format
Paperback
Number of Pages
283 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Døden venter i Marrakesh

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Den forvaklede eks-politimand (og ludoman og alkoholiker) Danny C. Larsen er landet på den forkerte side af loven. Han har nedbrændt en pokerbule, slået en mand ihjel, stjålet nogle penge og er nu på flugt fra de danske myndigheder.

Han tager til Marrakesh for at finde en muslimsk pige, Sabah, som han har forelsket sig i. I Marrakesh roder Danny dog hurtigt både sig selv og Den forvaklede eks-politimand (og ludoman og alkoholiker) Danny C. Larsen er landet på den forkerte side af loven.

Han har nedbrændt en pokerbule, slået en mand ihjel, stjålet nogle penge og er nu på flugt fra de danske myndigheder. Han tager til Marrakesh for at finde en muslimsk pige, Sabah, som han har forelsket sig i. I Marrakesh roder Danny dog hurtigt både sig selv og Sabah ud i mere ballade, og snart går det hedt for sig blandt våben- og narkohandlere, ludere og spillefugle, paradishaver og hashklubber, stegte lammenosser, fanatiske fædre og en ærekrænket svigerfamilie.

Der er samfundssatirisk smæk for skillingen, når Mehran Vahman inviterer på rutsjetur i kulturkløften mellem vestlige og islamiske værdier og idiotier. Men bag de humoristiske eskapader ligger et kærligt og kritisk opråb til begge lejre.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip