For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Feb 28, 2020
  • Published: 11.02.2019
  • Views: 65
    • Tags:

Introduction

Forfatteren av Svendsens catering er tilbake med ny roman "Jeg sa ifra til de ansvarlige, jeg sa at jeg ikke var noen pedagog, men det var prekært, det trengtes folk til å undervise voksne...

read more

Details of For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges

Original Title
For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
400 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Forfatteren av Svendsens catering er tilbake med ny roman "Jeg sa ifra til de ansvarlige, jeg sa at jeg ikke var noen pedagog, men det var prekært, det trengtes folk til å undervise voksne utlendinger i norsk. Fysaken på NAV og ledelsen på skolen mente erfaringen min var verdifull, mer verdifull enn all verdens pedagogikk, mente de. Var jeg motivert?

Det fungerte i hvert fa Forfatteren av Svendsens catering er tilbake med ny roman "Jeg sa ifra til de ansvarlige, jeg sa at jeg ikke var noen pedagog, men det var prekært, det trengtes folk til å undervise voksne utlendinger i norsk. Fysaken på NAV og ledelsen på skolen mente erfaringen min var verdifull, mer verdifull enn all verdens pedagogikk, mente de. Var jeg motivert?

Det fungerte i hvert fall, en stund fungerte det, men det er klart, når man den ene dagen driller en gruppe utlendinger i arbeidsmiljøloven og den neste dagen fisker etter svart arbeidskraft i den samme gruppa, det tar seg dårlig ut." For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges er en roman om Krister Larsen, elektriker med yrkesstolthet og ryggprolapser. Det er en roman om å vite bedre, men aldri få rett. Om å skjønne systemet, men aldri få overtaket.

Om kjærlighet, aggresjonsmestring og svart arbeid.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip