Du dør ikke - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Sep 24, 2020
  • Published: 15.01.2019
  • Views: 123

Introduction

Eva lever et forholdsvis normalt, gjenkjennelig og godt liv. Jobb, egen leilighet, nye og gamle venner og så videre. Ingen grunn til bekymring, ytre sett.Men så en dag, på baderomsgulvet, får hun...

read more

Details of Du dør ikke

Original Title
Du dør ikke
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
180 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Du dør ikke

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Eva lever et forholdsvis normalt, gjenkjennelig og godt liv. Jobb, egen leilighet, nye og gamle venner og så videre. Ingen grunn til bekymring, ytre sett.

Men så en dag, på baderomsgulvet, får hun et panikkanfall. Og uten at hun skjønner hvorfor inntar frykten kroppen hennes, hun blir det veldig mange mennesker er: Engstelige, fryktsomme, utsatte. Hun søker seg bort fra va Eva lever et forholdsvis normalt, gjenkjennelig og godt liv.

Jobb, egen leilighet, nye og gamle venner og så videre. Ingen grunn til bekymring, ytre sett. Men så en dag, på baderomsgulvet, får hun et panikkanfall.

Og uten at hun skjønner hvorfor inntar frykten kroppen hennes, hun blir det veldig mange mennesker er: Engstelige, fryktsomme, utsatte. Hun søker seg bort fra vanlig samvær, vil heller sitte på rommet og passe på seg selv, eller løpe runder på Bislett sammen med ingen. Runder på runder som skal passe på henne, styrke kroppen, sørge for at hun ikke dør.

Som hun kan gjøre når som helst. Folk dør jo hele tiden. Uten forvarsel.

I alle aldre. Så hvorfor ikke Eva? Så kommer bestevenn Miriam på besøk fra Paris.

Så sitter de på gulvet og snakker. Så rydder de i leiligheten. Så sitter de på det nyrydda gulvet.

Så ligger de i senga og snakker. Om hvordan man kan fortsette å leve når man er overbevist om at man skal dø. Så får Miriam en idé: Hun vil ta med Eva på en liten road-trip, til en liten rød stue i Värmland.

For å være bare dem to i noen dager. Være omsorgsfull og vanlige igjen. Glemme kroppen og frykten.

Bare at Miriam har invitert flere uten å si fra til Eva. Hvor farlig kan det være? tenker hun. Det må da gå bra?

Du dør ikke er både en veldig liten og nær sagt uendelig stor roman – om hvordan en ofte uforklarlig og tilsynelatende årsaksløs angst kan prege oss mennesker. Få oss til å søke bort fra det vi før søkte oss til. Fordi vi skjønner en grunnleggende grufull ting: at det ikke går av seg selv å være oss selv.

Vi må slåss for det. Som regel mens ingen ser på. Men det er også en historie om å leve videre mens man slåss.

Og om de venna som ikke slutter å ringe, selv om du aldri ringer tilbake. Dette er en roman som gir håp selv om den handler om noe så håpløst som angst. En feelgood feelsad roman for alle de som leste Furuset - og alle de som bare må lese den etter denne.

Jeg løper aleine, flere ganger i uka drar jeg hit, før jobb, etter jobb, løper runde på runde, forbedrer tidene mine, løper bak folk og forbi folk, varmer opp og løper ned etterpå, sitter på gulvet og tøyer, bruker kroppen min for å kjenne at den er der. Hver dag er jeg overraska over at den fortsatt er der.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip