Sølvrevene - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Nov 13, 2019
  • Published: 11.01.2019
  • Views: 55

Introduction

Da søte, snille Sille våkner en morgen og skjønner at hun er død, bestemmer hun seg for å rømme til skogs og slutte å være søt og snill. I skogen møter hun Kjell, Lars og Beate, de mest...

read more

Details of Sølvrevene

Original Title
Sølvrevene
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
176 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Da søte, snille Sille våkner en morgen og skjønner at hun er død, bestemmer hun seg for å rømme til skogs og slutte å være søt og snill. I skogen møter hun Kjell, Lars og Beate, de mest utspekulerte, men også mest trivelige revene Sille har møtt noen gang. Sammen med Sølvrevene begynner hun et nytt og spennende liv, med rundstjeling av gamle damer som hovedsyssel.

Men selv Da søte, snille Sille våkner en morgen og skjønner at hun er død, bestemmer hun seg for å rømme til skogs og slutte å være søt og snill. I skogen møter hun Kjell, Lars og Beate, de mest utspekulerte, men også mest trivelige revene Sille har møtt noen gang. Sammen med Sølvrevene begynner hun et nytt og spennende liv, med rundstjeling av gamle damer som hovedsyssel.

Men selv om hun er død, får Sille etter hvert litt dårlig samvittighet for sin nye hobby ? Og ? hva om hun ikke er død likevel, bare litt usynlig?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip